Kilka dni temu pojawiło się nowe ognisko COVID-19 w Polsce - w zakładzie mięsnym w Starachowicach (woj. świętokrzyskie). Pracownicy i ich rodziny poddawane są kwarantannie, ale zakład pracy nie przerywa - a jedynie ogranicza. Zarówno władze zakładu, jak i wojewoda świętokrzyski zapewniają, że sytuacja jest pod kontrolą.
Dyrektor zarządzający firmy Animex Foods, do której należy fabryka, Zbigniew Nidzgorski podkreślił, że pracownicy, którzy wykazują objawy zakażenia są izolowani w domach i kierowani pod opiekę specjalistów, a osoby, które...
Fatal error: Cannot redeclare LINK_VAULT_ShutdownFunction() (previously declared in /home/dealer/kasat/pkg/media/news/html/lv8XKjw2kktaWG7gvN.php:1380) in /home/dealer/kasat/pkg/media/news/html/lv8XKjw2kktaWG7gvN.php on line 1386